Home » Lifestyle » Zonder koffer bij de fotoshoot

Zonder koffer bij de fotoshoot

De eerste seizoenshelft zit er bijna op. Samen met mijn teamgenoot Corentin Ermenault heb ik een fotoshoot gedaan voor de promotie van de nieuwe casual t-shirts. Deze zijn leuk voor ‘jullie’ onze fans. De fotoshoot vond plaats in Nantes en toen ik die dag ervoor naar Nantes vloog, kreeg ik de verrassing die iedereen wel eens heeft meegemaakt, mijn koffer komt de bagageband niet op. Nee, hij was spoorloos. Zodra hij terecht was werd hij naar het hotel gebracht. Dit betekende natuurlijk voor mij dat ik geen ‘normale’ kleding bij mij had. Gelukkig had ik een reddende engel, mijn ploeggenoot, had een spijkerbroek voor mij meegenomen. Dus ik kon alsnog poseren voor de foto’s van de t-shirts.

Modellenwereld iets voor mij?

Ik vond het leuk om te doen en het is een originele wijze om de t-shirts als renner te promoten. Niet dat er poppen met de t-shirts op de website staan. Natuurlijk had ik van die mooie momenten waarbij ik grappig keek, omdat ik tegen de zon in keek. Eigenlijk had ik te veel last van de zon, dat ik een zonnebril toe gegooid kreeg. Kun jij wel goed tegen de zon in kijken zonder gek te kijken?

Dus de conclusie van deze dag, ik moet nog even oefenen om als model te beginnen. Haha. Ik ben benieuwd wat jullie van de shirts vinden en ben jij er net zo gek van als mij? Snuffel zeker eens rond op de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: